tiistai 1. marraskuuta 2011

Viimeinen koe

Karjala cup 29.10.-11

Viime lauantaina oli vielä kauden viimeinen koe. Viikko ei hyvää lupaillu, mutta ehkä voisi katsoa peiliin... eipä ole heinäkuun jälkeen juurikaan treenattu :/ Jostain syystä markkeeraukset oli tosi hukassa (siis TOSI hukassa). Vielä kun oma pinna petti, niin treenistä ei ollu sitäkään vähää hyötyä.

Aamulla napattiin Maarit ja Nampa kyytiin ja ajeltiin Inksaan. Matka oli just sopivan mittainen, kauemmaksi en olisi lähtenytkään (ja tämänkin meinasin jättää väliin). Oli kuitenkin mahdollisuus tavata iso porukka kavereita vielä kerran ennen talvihorrosta, joten luvassa oli ihan mukava syyspäivä :)
Konna oli iltapäivän viimeisessä "nelikossa". Koe alkoi markkeerauksilla. Konna onnistui hukkaamaan pellolla helpon ykkösmarkkeerauksen ja seuraavassa tehtävässä, kakkosmarkkeerauksessa, meni lähelle oikeaa aluetta, mutta jostain syystä laajensi aluetta vasemmalle... siis koira pois ja kaikki markkeeraukset jäi hakematta :( Tässä vaiheessa kättelin tuomarin, sillä kolmosta kummempaan ei enää ollut mahdollisuuksia.
Keskeytyksen jälkeen päästiin vielä tekemään vesiohjaus, joka oli uomauitto. No, sehän meni niinkuin pitikin eli aikas helposti :) Meidän pari toi omasta vesiohjauksesta hakuriistan, joten siihen loppui meidän treeni. Olisi vielä ollut pellolla kohtuu pitkä ohjaus sekä haku kahdella eri alueella.
Oli ihan kiva lopettaa koeura onnistuneeseen vesiohjaukseen. Tämä oli näillä näkymin Konnan viimeinen nome-koe. Ollaan saavutettu tavoite, joten tähän on hyvä lopettaa. Ympyrä sulkeutui saman tuomarin (Vesa Hietikko) arvosteluun, joka arvosteli aikanaan Konnan taipparin.

Oli tosi aurinkoinen ja mukava päivä :) Onnea Arjalle ja Awalle Karjala cupin voitosta!!

Konna jatkaa ensi vuonna nome-kokeissa käyntiä seuramiehen roolissa :) Kokeisiin olisi silloin tarkoitus lähteä Karman kanssa... saas nähdä kuinka siinä sitten käy ;))