torstai 30. syyskuuta 2010

Koekauden päätös

Hamina 26.9.-10

Nyt on kokeet kokeiltu tältä vuodelta. Viimeinen koitos oli Kaakon kokeissa viime viikonloppuna.

Aamupäivän olin avoimessa luokassa töissä. Aika meni niin tiukille, että kun sain auton parkkiin, niin Konna mukaan ja odotusalueelle. Jutta jäi Konnan kans siihen, jotenkävin kurkkaamassa koealueen. Tehtäviä en ehtinyt nähdä, kun edellinen pari oli jo haussa, mutta kyllä ne mulle siinä selvitettiin eli jonkun sortin tieto oli kokeen kulusta.
Koe alkoi meillä passivuorolla. Kun toinen oli suorittanut omat tehtävät, niin me siirryttiin markkeerauksiin. Ihan selvä kakkosmarkkeeraus, mutta...mutta...senkin Konna onnistui sössimään. Lähti kyllä ensimmäisen palautuksen jälkeen oikeaan suuntaan, mutta sitten tuli joku ajatuskatko ja jouduin auttamaan toiselle. Seuraavaksi tuli ohjaus. Se oli keskelle ulappaa, eikä häiriönä ollut kuin kuvat oikeassa reunassa. Lähtö oli huono, kun epäröi mutakkoon hypyssä ja jouduin käskemään liikkeelle, mutta sitten sujui ihan ok. Ohjasin vasemman kautta tuulen alle ja sieltä lopussa kääntö riistalle. Sitte olikin jäljellä enää haku. Se oli helppoa metsämaastoa ja jopa liian helppo voittajaluokan koirille. No, ehkä ajattelen noin, kun se on se Konnan paras osa-alue ja nyt ei tarvinu loistaa, vaan kaikki löysivät riistaa suhteellisen helposti.
Tuloksena tästä kaikesta oli jälleen VOI3.
Mjösundin kokeeseen ei mahduttu mukaan, joten kausi on ohi. Ihan hyvä kausi, sillä tavoite, edes yksi VOI1, saavutettiin. Nyt vielä vähän hyvää treeniä ja sitten nome saa jäädä tauolle ja antaa tilaa talviurheilulle :)

Tällä viikolla on treenattu ahkerasti... niitä markkeerauksia. Tiistai oli ihan pohjanoteeraus. Onneksi siitä on suunta vain ylös :) Keskiviikkona olikin ihan eri koira pellolla mukana. Paikallisti hyvin ja vauhtia oli mukavasti. Tänään oli aamun treenissä onneksi sama koira, kuin keskiviikkona elikkäs oli ihan kiva treenata kun Konnallakin oli kivaa ja työskenteli hyvin.
Aurinkoinen keli pakotti ottamaan kameran mukaan ja saatiinkin Maaritin kanssa napsittua jotain kuvia Nampasta ja Konnasta :)
Ylösotot oli vauhdikkaita...
...eikä siinä jääty pähkimään, vaan
vauhdilla palauttamaan :)
Nampa teki hyvää työtä. Ilme on paljon kertova, kun dami on paikallistettu...
ja hyppy saaliin luokse :)
Vauhdilla palauttamaan, mutta sivusilmällä oli pakko vilkaista kameraan :)
Lopuksi käytiin rannassa ihailemassa upeaa syyskeliä ja uitettiin pojat :)
Kiitos Maarit Konnan kuvaamisesta ja treeniseurasta :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti