Niinivuoren Meren-Kuiske"Lainalapsesta" omaksi...  
Kuisku tuli 10,5 viikon ikäisenä meille hoitoon muutamaksi viikoksi, mutta osoittautui niin mukavaksi pennuksi, että sille löytyi paikka meidän laumassa. Kuisku on Karman siskopuoli eli Hyrrän pentuja molemmat. Samasta puusta ei tyttöjä ole kuitenkaan veistetty... Kuiskulla tuntuisi olevan kärsivällisyyttä enemmän kuin Karmalla vastaavan ikäisenä. Omalla tavallaan hurmaavia molemmat :)  
Kuiskulla on ihan mahtava nenä, jota se myös käyttää hyvin ahkerasti. Vielä ei olla tehty mitään koulutuksellisia juttuja. Ensimmäiset viikot on vaan nautiskeltu yhdessäolosta ja luotu keskinäistä suhdetta. 

Kuikun päivityksiä 26.10.-13

Kuikku on kohta kaksi vuotias. Siitä ei ole tullut toistaiseksi harrastuskoiraa, mutta muuten mukava ja helppo kaveri se on. Se on luonteeltaan niin herkkis, että sen kanssa tekeminen on aina arvoitus. Toisinaan tuntuu, että päästään asioissa eteenpäin, mutta sitten
se taas keksii pienessä päässään, että siltä vaaditaan jotain ja menee ihan jumiin...
Ensi talvena sen olisi tarkoitus olla Tuukan hiihtokoira. Katsotaan kuinka se homma sujuu. Kuikku on pienestä koostaan huolimatta ehdottomasti nopein koira meidän talossa :)