torstai 5. toukokuuta 2011

Kohti kesää ;)

Ehti taas vierähtää aikaa sitten viime päivityksen, joten tässä jotain kevään tapahtumista:

23.-24.4.-11

Pääsin osallistumaan W.G.W:n koulutuksiin kuunteluoppilaana. Kouluttajina oli Nevalaisen Heikki sekä Gunilla Wedeen ja Bengt Rödseth. Seurasin lähinnä Gunillan ja Bengtin koulutuksia ja oli kyllä sellainen tietopaketti, että sitä on sulateltu siitä asti. Heidän koulutuksensa perustui lähinnä johtajuuteen ja laumakäyttäytymiseen. Pienillä eleillä saatiin uskomattoman paljon muutosta aikaan koiran työskentelyssä. Jos opin ottaisi kokonaisuudessaan omaksi, niin se tarkoittaisi elämäntapamuutosta koirien kanssa olemisessa ja ihan siihen en ole valmis. Mutta paljon hyviä palasia, joista on varmasti apua meillekin.
Koulutuspaikkana oli Maaritin ja Timon upea Kartano Koskenranta


Vappu vietettiin mökillä. Vihdoin talvi oli voitettu ja vene saatu vesille ;) Pete meni Rusinan kanssa jo keskiviikkona edeltä ja minä Konnan ja Karman kanssa perässä perjantaina. Ohjelmassa oli lähinnä kalastusta ja ihan kohtalaisesti saatiin saalista, taimenta ja siikaa.
Kuvissa alla lenkkeilyä Santion metsässä
Karman kanssa tein malttitreeniä muutamana päivänä. Karman edistyksestä en niin tiedä, mutta oma pinna kyllä kasvoi huimasti. Ihan heti en olisi uskonut istuvani metsässä hiljaa liki neljä tuntia, mutta näin kuitenkin kävi! No, kyllä se Karppinenkin kehittyi. Seuraavana päivänä hiljeni heti, kun Konna oli tehnyt viimeisen noudon. Vielä kun olisi täysin hiljaa Konnan noutaessa, niin olisin tyytyväinen. Tosin kaikkein pahin paikka sille on se, että minä teen jonku muun kanssa jotain ja vielä Konnan kanssa eli vieraiden treenissä voisi ollakin lähes hiljaa. Pitää päästä testaamaan :)


Kotiin tulin ennen viikonloppua ja lauantaina Eeva ja Ketku tuli pitkästä aikaa vierailulle. Hyvin tuli veljekset vielä juttuun, vaikkei pariin vuoteen ollu nähy toisiaa. Viikkonloppu meni höpistessä ja lenkkeillessä koirien kanssa eli mitään treeniä ei saatu aikaseks... välillä on hyvä vaan olla ;))
Konna oli onnellinen kun pääsi Eevan kainaloon :)
Mahtavat kevätkelit jatkuu ja edellispäivänä tein koirille yhdet vesinoudot lenkin aluksi. Vesi ei pitäis ainakaa olla Karmalle mikää kompastuskivi ensi viikon taippareissa :D


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti