perjantai 3. kesäkuuta 2011

Kausi avattu

28.5.2011 Anttila

Olipas kivaa, kun kokeen aamuryhmään tarvi lähtee puol tuntii ennen ilmoittautumisaikaa. Tykkään näistä lähialueen kokeista ;) Siispä auto kohti Anttilaa ja piirinmestaruuskoetta.

Kokeessa oli kaksi tuomaria ja se pyöri samalla lammella molemmilla tuomareilla. Olimme Huhtiniemen Raimon tuomaroitavana aamupäivän viimeisessä parissa. Toisena tuomarina oli Nurmen Antti.

Koe alkoi kolmoismarkkeerauksella. Meillä oli ensin passivuoro. Kun Pauliinan Duke oli hakenut yhden markkeerauksista, oli meidän vuoro ottaa vesiohjaus. Ohjausmatka ei ollut erikoisen pitkä, mutta aluksi oli reilusti rantalötteikköä ennen vesialuetta. Koirilla tuntui olevan hankaluuksia mennä vinosti rantakaislasta veteen, niin myös Konnalla. Ajattelin kääntää kauempana rantaan ja veteen. Kyllähän se kääntyi, mutta rannan lähellä koira hävisi näkyvistä ja oli odotettava menikö veteen asti, vai siirtyikö rannan tuntumassa kauemmas.... ja sinne kauas Konna menikin. Tuli näkyviin lähellä lammen pohjukkaa. Siispä takaisin päin ja uudelleen kääntö veteen. Hirvittävän väännön jälkeen sain Konnan veteen siitä, mistä alkujaan yritin. Vedessä ohjaus sujui suht. helposti.
Meidän vääntäessä Duke oli hakenut loput markkeeraukset ja vaihdettiin paikkoja. Konna oli ihan jousilla ja meinasikin lähteä noutoon jo kahden heiton jälkeen. Kolmas heitto noudettiin ensin ja sitten odotettiin hetki ennen loppuja noutoja. Markkeerauksiin olin tyytyväinen (mutten siihen hötkyilyyn). Muisti kaikki.
Seuraavaksi oli ensimmäinen hakualue. Sieltä koirat haki vuorotellen lokin, variksen ja fasaanin.
Jouduttiin odottelemaan aika reilusti, ennen toista hakua. Lopulta päästiin sinne ja Konna toi nopeasti kanin. Välissä otettiin maaohjaus. Suunnan Konna otti hyvin, mutta lähihaku meinasi levähtää laajaksi koko ajan... hirveetä säätöö :( Lopuksi hausta vielä yksi fasaani ja koe oli suoritettu!
Tuloksena VOI 3. Olisi voinut olla myös VOI 0 sen markkeeraushötkyilyn takia... Kolmoseen putosi ohjausten raskauden ja varmaan sen melkein karkauksen takia.
Mutta onpa saatu kausi alkuun ja todettu, että treeniä tarvitaan ;))

Piirinmestaruuden voitti Janne ja Toope, onnea!!

Päivän ainoan ykkösen sai Eija ja Toivo!! Upea suoritus, onnittelut huipputiimille:)


1.6.2011 Lahden eläinlääkäriasema

Aamusta lähdin Karman kanssa lääkärireissulle, kun varvas ei vieläkään ollut kunnossa.
Varpaasta napattiin kuva ja siinähän se näkyi... nuljuluumurtuma :(

Ihan kuten heti alussa vähän pelkäsinkin. Hoitona 3 viikon tulehdussärkylääkekuuri ja glukosamiinia koko kesä. Huilia on pari-kolme viikkoa tai pidempään jos oireilee.
Onneksi uinti on sallittua!!!

Illalla lähdin Karman kanssa Kirsin mökille. Oltiin perillä vasta puol 11, mutta hyvinhän siinä oli vielä aikaa höpistä ja parantaa maailmaa Kirsin, Terhin ja Piin kanssa. Lopulta kömmin Karman viereen autoon nukkumaan. Aamulla oli loput Niinivuorelaisista tulossa treffeille.
Torstaina osallistuttiin aamupäivän treeneihin vesityön verran. Oltiin lammella, jossa pääsi suoraan uintisyvyyteen. Karman ensimmäiset varsinaiset vesitreenit ja hyvin likka veti ;) Iltapäivällä treenit oli mökin rannassa, joten Karma huilasi. Kahlattava ja osin kivinen ranta olisi ollut myrkkyä varpaalle. Ja olihan siinä aamupäivällä jo tullut treeniä ihan tarpeeksi.

Oli kiva käväistä Niinivuorelaisia moikkaamassa. Toivottavasti seuraavalla kerralla ollaan täydessä kuosissa ja päästään töihin rajoituksetta :)

Tämän päivän ( myös tulevien) liikuntaa :)
Tempon tyylinäyte.
Karman kuvaajana ja meidän treenikaverina oli Jutta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti