keskiviikko 24. huhtikuuta 2013

WT-koe Karman kanssa

Tammela 21.4.-13

Sain viikolla ihmeellisen ahaa-elämyksen ja ilmoitin Karman viikonlopun wt-kokeeseen.
Aloin huhuilla mahdollista kimppakyytiä ja sellainen löytyikin ja auto täyttyi meistä jälki-ilmoittautuneista :) Tiina-Mari oli ainoa, joka oli jo aiemmin ilmoittautunut. Muita viimehetken ilmoittajia oli Ansu ja Päivi. Siis matkaan neljän naisen voimin Tiina-Marin autolla, kevätretki fiiliksellä.
Syy kokeeseen lähtöön oli se, että halusin nähdä missä mennään eli taidontarkastustesti.
Tuomareina oli Harri Siven ja Reima Ronkainen

Aloitettiin rastilta nro3 Reima
Kakkosmarkkeeraus eri suuntiin. Lähetys pellolta, mutta damit metsän puolella (jotain ehkä vatukkoa tms.). Karma haki ensin vasemman puoleisen ja pyörähti kohdalla ihan pienen ympyrän, dami nopeasti ylös. Oikean puoleiselle meni ihan suoraa ja nopeasti taas dami käteen.
pisteitä 19

Rasti nro 4 Reima
Ohjaustehtävä viistosti pellolla puukasan ja metsän väliin. Pätkä seuraamista, laukaus jonka aikana pysähdys ja seuraamista vielä vähän lisää. Karma seurasi ihan ok ja kaikki oli hyvin ennen mun lähetystä. Näytin suunnan Karmalle ja just ennen "eteen" käskyä Karppa vilkaisi metsään päin, mutta jostain syystä lähetin sen silti. No, se helppo linja meni ohjaamiseksi. Vähänkö kirosin itteni...
pisteitä 13

Rasti nro 1 Harri
Kaksoismarkkeeraus edessä olevalle sänkipellolle ja toinen viistosti vasemmalle seuraavan pellon puolelle. Sama heittäjä heitti molemmat peltojen välisestä pusikosta. Edessä oleva dami ihan suoraviivaisesti talteen. Toiselle selvä muistikuva, muttei ekalla pyörähdyksellä saanut hajua. Haki vauhtia ojan reunasta ja yritti itsenäisesti uudelleen. Meinasi tulla ekan pellon puolelle ja pysäytin ja annoin hae-käskyn. Sitte etsi sitkeästi alueella ja sain vainun.
pisteitä 15

Rasti nro 2
Aluehaku. Pellolta loivaa rinnettä alas ja ojan yli loivaan ylärinteeseen. Aika laaja ojien ja metsän rajaama alue. Edellisen ohjauksen sössiminen mielessä lähetin Karman huolellisesti ja vahvistin käskyä juuri ennen ojaa. Meni vauhdilla ja suoraan alueelle. Siellä pillillä seis ja lähihaku pillitys. Dami ylös ja vauhdilla takas.
pisteitä 20

Finaali
Karma oli ainoa avo-koira finaalissa. Tehtävänä pitkä ykkösmarkkeeraus. Hyvin meni alueelle ja metsästi. Oma kantti petti ja autoin vähän, että pääsi tuulen alle.
pisteitä 16

Yhteensä 83 pistettä AVO1 ja sij.1
Kaakon menestyksekäs joukko Tammelassa. 
Marjut ja Natsa ALO1 sij.2, Minna ja Doris ALO1 sij.1, Karppa AVO1 sij.1 ja Arttu ja Ronja VOI1 sij.1

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti