keskiviikko 21. heinäkuuta 2010

Terveen paperit



Eilen käytiin Lahdessa silmätarkastuksessa. Kaikki kunnossa, Konna sai terveen paperit :)
Jummi-Jammin Mary-Lou "Loru" on tarkoitus astuttaa Konnalla syksyllä. Pidetään peukkuja, että ensikertalaisilla sujuu kaikki hyvin ja tulee katras terveitä, mukavan luonteisia ja työintoisia labradoreja :)
Lisää tietoa löytyy http://www.darkwaters.fi


Viime viikko oltiin Santiossa hellettä paossa. No tulihan se helle tietty sinnekin, mutta meri helpotti oloa ja siksipä vedessä vietettiinkin aikaa ihan urakalla.
Konna tykkäsi uida lenkkejä minun (tai kenen tahansa) kanssa.
Viikonloppuna sain napattua kuvan uintilenkin tärkeimmästä hommasta eli aina ensin piti uida "ulommalle kivelle" ja kiivetä sinne. Sen jälkeen lenkki voi jatkua minne vaa.
Karma oppi odottamaan rannassa pidemmän lenkin ajan. Tässä toimii rantavahtina Tempon kanssa, kun Pete ja Konna on uimassa.
Kun lenkki oli heitetty ja lähestyttiin omaa rantaa, niin Karppinen sai luvan uida vastaan. Eikä koskaan jättänyt tilaisuutta käyttämättä :)

Aamut oli mukavan rauhaisia, kun olin viikolla koirien kanssa keskenää. Aamupala nautittiin verannalla mukavassa varjoisessa paikassa. Syömisen jälkeen Karma kiipesi löhötuoliin mun sylii aamu-unisille. Siinä sitten makoiltiin ja seurailtiin pääskyjen pesänrakennusta ja lokinpoikasten touhuja. Pääskyt teki toista pesää mökin verannan lipalle ja istuskelivat siinä touhuillessaan ihan vieressä meistä välittämättä. Mukavaa seurailla touhuja aitiopaikalta.
Syliin kiipeäminen tapahtui muulloinkin... kuten tässä, kun piti päästä maistamaan maissia mun kanssa.

Maanantaina käytiin treenaamassa eka kerran kuukauteen. Vähän markkeerauksia kaislikoihin ja vesilinjoja. Ihan mukavasti meni ja tarttis tietty mennäkkii, ku kuun vaihteessa olis koepaikka tiedossa :) Ohjauksissa tosin koiran ohjaaja vaihtui eli Jutta ohjas myös Konnan. Noloa tunnustaa, mutt syy oli se, että maanomistaja tuli jutustelee ja tarjos mulle kaljan. No siinä sitte istuskeltii laiturilla ja katottii kuinka Jutta ohjas Konnan ja Tempon, hyvin meni!

Nyt on vietetty vaihteeksi muutama päivä kaupungissa ja on jo ikävä mökille. Onneks viikonloppu ei ole kaukana ja päästään mökille.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti