sunnuntai 1. elokuuta 2010

Vihdoin kaikki onnistui



NOME-B 31.7. ja 1.8. Asikkala/Heinola

Lauantaina oli ensimmäinen koe sitten sairastelun. Jännitti ihan uskomattoman paljon...
-Koe alkoi 3-markkeerauksella. Ensin kakkonen eteen oikealle, ensimmäinen rantakaislikkoon ja toinen veteen. Sitten yksi vasemmalle mättään taakse (edessä oli ensin yksi mätäs ja vettä välissä ja toinen mätäs). Kun kaikki oli heitetty, niin sai noutaa. Konna lähti ensin viimeksi heitetylle ja huolimattoman lähetyksen takia rannan kautta. Hieman sekoitti ajatuksia, kun ei menny suoraa. Seuraavaksi nouti toiseksi heitetyn ok. Lähti hyvin hakemaan kaislikon lokkia, mutta lähelle päästyään takertui edellisen koiran ohjausriistan palautusjälkeen ja harhautui alueelta. Piti viheltää pois ja tullessaan sai lokin ylös. Liian paljon sähellystä molemmilla, voi hitsi ku harmitti.
-Seuraavaksi oli toisen koiran ohjaustehtävä. Se ei suostunut lähtemään veteen, joten vuoro siirtyi Konnalle (ei ehtiny yhtää huilii). Konna eteni yhdellä käskyllä annettua linjaa lammen toiselle puolelle, missä yksi vihellys ja pieni suunnan korjaus. Vau, se meni hienosti!!
-Lopuksi oli haku ja sehän meni kuten aina ennenkin eli hyvin.
-Markkeerauksen härdelli pudotti palkintosijan eli tulos VOI 2.

Sunnuntaina olin töissä avoimessa luokassa. Konnan kanssa startattiin voittajan viimeisessä parissa Jukan ja Roxyn parina.
-Kun päästiin passivuorosta töihin, niin koe alkoi ykkösmarkkeerauksella, jota ei haettu pois.
-Lähdettiin koiran kanssa kävelemään rantapolkua lammen päähän. Matkalla tuli laukaus ohjaukseen. Ohjaus oli pitkittäin lähelle lammen toista päätä, oikealle rantaheinikkoon. Lähetys oli reilusti rannan puolelta. Uskomatonta, mutta Konna toisti eilisen ohjauksen ja piti annetun linjan linnun tasalle asti. Yksi vihellys ja kääntö, niin ohjaus oli hoidettu!! No ei vielä ihan... lokki oli makoillu niin kauan rannalla, että oli täynnä muurahaisia, jotka hieman vaikeuttivat ylösottoa. Tuomari totesi kuitenkin, ettei rankaise koiraa muurahaisten takia. Ohjauksen palautus oli alkuperäiseen aloituspaikkaan.
-Siitä tuli kakkosmarkkeeraus , jonka jälkeen kaikki markkeerausriistat noudettiin. Onnistui!
-Lopuksi oli haku. Neljä riistaa ja lähetystä/koira. No ne neljähän sieltä neljällä lähetyksellä tuli.
Tulos VOI 1 !!!!! Vihdoin onnistuttiin kaikilla osa-alueilla.

Onnea myös Jukalle ja Roxylle VOI 1 !

Päivä oli kokeiden osalta täydellinen, sillä Jutta oli Tempon kanssa ekan kerran nome-kokeessa ja tuloksena oli ALO 1 !! Hienoa!!


Mitähän olen vahingossa tehnyt treeneissä oikein, kun ohjaus oli molempina päivinä niin vaivatonta? Vai onkohan syynä riittävän pitkä pakollinen tauko sairasloman takia ja kaikenlainen hauskanpito ja treenien vähyys...

Viime aikoina on uitu...
leikitty pallolla...
ja harrastettu vesijuoksua matalikolla, kenkien noudon vauhdittamana :)
Nyt on kiva lähteä aamulla mökille loman viettoon.
Vein jo perjantaina Peten, Rusinan ja Karman rantaan, ettei niiden tarvinnu kärvistellä kaupungissa meidän kokeiden takia. Elokuu ollaankin enempi ja vähempi saaressa.
Loman tietty katkaisee kyyhkysjahti ja sorsastuksen avaus...





1 kommentti:

  1. Hienot tulokset molempina päivinä! Onnea vaan! Ykkönen vielä kruunasi kaiken loistavasti!

    Nähdään viikonloppuna!
    terkuin, Minttu

    VastaaPoista