torstai 9. syyskuuta 2010

Loman jälkeistä eloa

Aikaa on vierähtänyt sitten viime päivityksen. Kaikenlaista on touhuiltu ja Konna nome- treeneissä on keskitytty enempi markkeerauksiin ja muistiin. Yhteenvetona reeneistä on se, että kaislikossa ja vesialueella muistaa/markkeeraa, mutt pellolla ihan onneton...

Tiistaina oltiin tottistreenissä tokon tuoreen maailmanmestarin opissa. Olin vähän nihkeellä tuulella treenin suhteen mennessä, mutt yllätys oli suuri, kun molemmat oltiin Konnan kanssa ihan fiiliksissä kentällä :) Vieläköhän sitä sais ittensä joskus tokokokeisiin. Saatiin hyviä vinkkejä "ongelmiin", joten nyt vaan hiomaan liikkeitä!


Olipas kesäinen treenipäivä tänään. Pellolla oli suorastaan kuuma. Marjut oli Pikon ja Sissin kanssa meidän kaverina. Ensin otettiin kakarat ulkoilemaan ja sai ne pari noutoakin tehdä.
Oikeestaa pointtina oli, ett saatais pennuista pari noutokuvaa... eli niiden kohdalla ei voi puhua treeneistä.
Tässä kuvassa Karma on palauttamassa oikein mallikkaasti damia linjalta :)
Kuuman pellon jälkeen kakarat uitettiin
Kuivatut kakarat laitettiin autoon odottelemaan, kun aikuiset lähti töihin.

Pikolla ja Konnalla tehtiin markkeerauksia ja linjoja pellolla... eikä Konnan kohdalla niistä sen enempää. Pelto ei ole koskaan ollut Konnan paras paikka, joten pitäis jo uskoo...

Kuvassa pitäis olla tohkeissaan toista markkeerausta etsivä koira, mutt tämä kuvan koira ei selvästikkään tiiä miks on paikalle juossut :)
Mieli onneks parani sekä mulla, että Konnalla kun lopuks otettiin kaislikkohaku. Johan alko koira toimii niinku pitääkin :)

Kiitokset Marjutille treeniseurasta ja mun koirien kuvaamisesta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti