sunnuntai 23. tammikuuta 2011

... voihan öttiäiset :(

Johan onnistu taas Konna hommaamaa mysteerin ittellee...
Alko yhtäkkiä alkuviikosta välttelee sisälle tuloa ja haistelee sen oloisesti, että kämppä haisee niin pahalle, ettei voi astua kynnyksen sisäpuolelle. Mitä ihmettä??
Samalla alko aivastella jonkun verran. Siispä soitto eläinlääkärille... Torstaina sitten mentiin lääkäriin ja oma epäilys oli siinä vaiheessa nenäpunkki, vaikkei elukasta mitään aiempaa kokemusta olekkaa. Oireet vaan tuntuivat viittaavan siihen... paitsi se ihan outo hajuhomma. Olen kyllä kuullut, että nenäpunkki heikentää hajuaistia, mutten ole koskaan kuullut, että se "sotkee" koko hajuaistin?
Konnalta katsottiin varmuudeksi veriarvot, ettei ole mitään tulehduksia. Kaikki oli hyvin sillä puolella, joten diagnoosi oli nenäpunkki ja lääkitys sen mukainen.
Perjantaina oireet oli aika vahvat ja oli paljon sitä sisäänpäin niiskutusta (reverse sneezing). Onneksi lääkityksestä sanottiinkin, että oireet voi aluksi voimistua, niin en huolestunut. Seuraava yö meni jo aika hyvin ja lauantaina niiskutuskohtauksetkin vähenivät. Eiköhän tästä selvitä :) Lääkkeet piti laittaa koko porukalle ja uusitaan vielä kahteen kertaan kahden viikon välein.

Tämä viheliäinen öttiäinen aiheutti sen, ettei päästy eilen jahtiin :(
Oltiin viikko sitten jahdissa ja Jutta oli Tempon kanssa mukana. Oli tosi rankka keli koirille, mutta hienosti jaksoivat työskennellä olosuhteista huolimatta.

Nyt meidän jahdit on tältä kaudelta käyty ja keskitytään hiihtokisoihin. Ekat kisat olis ens viikonloppuna Imatralla ja olen toiveikkaana, että nenäpunkki on voitettu siihen mennessä ja Konna pääsee juoksemaan.
Kuva viime vuodelta Imatran kisoista.

Siitä on tarkoitus lähteä Jutan ja Tuukan kyydillä Joensuuhun. Sieltä taitaa löytyä Konnalle SM-kisoihin hiihtäjä (Asko ei pääse), joten tarvii saada vähä yhteistreeniä Konnalle ja Matulle ennen kisoja. Siinä välissä ennen SM-kisoja ehtii olla vielä Hämeenlinnan kisat ja siellä tietty tavoitteena noutajien mestaruus Askon hiihtämänä:)


Karma on keksiny hyvän palloleikin... Välineiksi tarvii tennarin ja vanhan risan jalkapallon ;)
Ensin tennispallo laitetaan "kuppiin"...
...nostetaan ilmaan. Huom. tarkka katse, ettei pallo tipu nosto vaiheessa :)
Ja loppuhuipennukseksi pallo lennätetään omaan päähän kippaamalla jalkapallo nurin ;)
Ja tätä voi leikkii vaikka koko illan ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti