tiistai 1. helmikuuta 2011

Paluu kisaladulle

Imatra 30.1.-11

Aamulla keli näytti kaikkea muuta ku mukavalle, ajatellen automatkaa ja hiihtokisoja. Tuuli oli tosi kova ja lunta tuiskutti vaakasuoraan. Mutta kelistä viis ja nokka kohti Imatraa.
Perille päästyämme Konna oli ihan täpinöissään,kun tajusi mitä oli ohjelmassa. Eipä haitannu tuulet ja tuiverrukset, kun kisafiilis vei ajatukset.
Kokonaisuudessaan kisoissa oli aika vähän osallistujia, mutta onneksi Konnan sarjassa oli 10 hiihtäjää, joten luvassa oli kunnon kilpailu. Konna lähti sarjassaan toisena. Taas tuttu kuvio eli järjestäjät jo huolissaan huutelivat lähtöpaikalle, mutta vein Konnan paikalle vasta mahdollisimman myöhään... ääntä kun lähtee vielä odotellessa ihan entiseen tapaan;)

Konna teki hyvän juoksun ja sijoittui sarjassaan kolmanneksi. Kuvittelin, ettei ehkä ole viime vuoden tasolla kunnossaan, mutta aika oli ihan sama kuin vuosi sitten, vaikka oli vähän nihkeämpi keli. Siis kaikki hyvin ;) Ja mikä tärkeintä homma on edelleen yhtä mieluisaa Konnalle ja tahto ladulle on nähtävissä... ja kuuluu kauas:)
Myös Tempo ja Tuukka osallistuivat kisoihin, matkana oli 10km. Tempo ei ollut edes läkähdyksissä lenkin jälkeen ja sijoitus oli toinen. Ihan hyvän ajan Tempo juoksi ja vielä jos sille saisi kilpailuvietin ja voitontahdon päälle, niin aika paranisi roimasti.


Kisojen jälkeen hyppäsin Konnan ja Karman kanssa Jutan ja Tuukan kyytin ja matkasin tänne susirajalle muutamaksi päiväksi. Joensuusta löytyy Konnalle hiihtäjä SM-kisoihin (Asko ei pääse Lieksaan) ja tarkoitus on, että Konna ja hiihtäjä kohtaavat toisensa. Ensimmäiset treffit olikin eilen illalla Pärnällä. Matu testaili Konnan kanssa lähtöjä ja haki tuntumaa muutamalla stadionin kierrolla. Hyvälle tuntui ja ilmoittautumisen saa laittaa menemään, hienoa ;)

Kameran linssin läpi kisoja seurasi Satu Arola. Kiitokset kuvista Satu :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti