perjantai 11. toukokuuta 2012

Koeuran avaus

Lauantai 5.5.-12
Aamusta auton nokka kohti Taipalsaarta ja Karman ensimmäistä wt-koetta. Otettiin Maarit ja Nampa matkaseuraksi. Matka sujui höpistessä ja vasta viimeisillä kilometreillä alkoi jännitys hiipiä mieleen. Ensimmäinen koe kakaran kanssa jännitti ihan uskomattoman paljon... ei ollut mitää etukäteistietoa kuinka Karppa tilanteeseen suhtautuisi. Ja kaikki mahdolliset omat mokat oli takaraivossa.

Ai kokeeseen? Minä vai?

Tuomareina kokeessa oli Pauliina Ahola ja Reima Ronkainen.

1.rasti (Pauliina)
Ykkösmarkkeeraus pellolla kivikasan taakse. Matka oli tosi lyhyt ja hieman pitkäksi Karppinen sen markkeerasi, mutta palasi alueelle aika pian ja pieni lähihaku vinkki, niin dami oli tallessa. Noutoon olisi pitänyt mennä kivikasan yli ja myös palauttaa sitä kautta, mutta Karppa kiersi (ei ollut iso kierto).
16p.

2.rasti (Reima)
Ohjaustehtävä. Tosi lyhyt matka. Ampuja oikealla puolella. Karmalle ei ole ammuttu linjalle ja muutenkin tosi harvoin ammuttu (ja siihen on liitetty heitto). Karma katsoi oikeaan suuntaan ja "nojasi" sinne. Lähtö olikin hyvä, mutta... parin-kolmen laukkahypyn jälkeen muisti ampujan ja sinkasi oikealle. Pysähtyi kyllä pillillä ja lähti ihan oikein vasemman käden kautta taakse, mutta ajatus veti oikealle vieläkin. Jouduin ohjaamaan vielä uudelleen. Pikkasen paineistui "väännöstä" ja kuului pieni piip :( Dami saatiin talteen, muttei tehtävään voinut olla tyytyväinen... noin lyhyt linja pitäisi kyetä säilyttämään.
14p.

3.rasti (Pauliina)
Walk-up pareittain ja markkeeraus. Meille sattui tuttu pari, Ruususen Ari ja Lempi. Lempille tuli ensin markkeeraus. Karma ei seurannut ihan tiiviisti, mutta tyydyttävästi kuitenkin. Lempin dami tippui poteroon ja Ari joutui ohjaamaan Lempiä aika paljon, että dami tuli talteen. Karma sai pidettyä suunsa kiinni, vaikka oli koko ajan ihan jousilla ja tuijotti sen näkösenä, että tietää tarkalleen damin sijainnin. Omalla noutovuorollaan Karma sai damin ohjaamatta nopeasti talteen.
18p.

4.rasti (Reima)
Vesimarkkeeraus. Helppo ykkösmarkkeeraus veteen. Karma syöksyi epäröimättä veteen ja suoraan damille ja palautus käteen. 
19p.

Näiden rastien jälkeen selvittiin finaaliin yhdessä Markun ja Urhon kanssa :)

Finaali
Ykkösmarkkeeraus puun rungon taakse. Karma meni noutoon puun yli ja sai damin nopeasti ylös. Palautuksessa kiersi rungon :/
18p.

Lopputulos 85p. Alo1 ja luokkavoitto

Kaakon WT-mestaruus ratkottiin voittajaluokassa ja voittaja oli Arttu ja Ronja!! Hienoa ja onnea mestarille!


Taipalsaaren WT-kokeen luokkavoittajat
kuva Juuli Pekkanen

Sunnuntaina ajeltiin uudelleen Lappeenrannan suuntaan.Vuorossa oli koulutusta Kaakon kouluttajille ja aktiiveille. Autoon pakkautui koko meidän alueen osallistujat. Minna oli kuskina ja koukattiin Arja ja Katja kyytiin. 
Kouluttajina oli Sarkkisen Tomi (voi) ja Halosen Tuula (alo/avo). 

Aamupäivä seurattiin voittajaluokan tekemisiä
 Sää suosi katsomoa
 Katja hyödynsi odottelun tehokkaasti :)
 Karma oli mukavan rennolla fiiliksellä :)
kuvat Mika Taalikka
Tämä katsomoporukka osallistui iltapäivän avo-ryhmän koulutukseen. Hyvät treenit ja ihan sopivan tasoisia tehtäviä meille.


Tiistaina käytiin tekemässä vähän peltolinjoja. 
Koko jengi oli mukana ja Konnalla oli tärkeä tehtävä hoitosetänä ja "tolppana"
Kuikku-muikkunen teki oma-aloitteisen vesinoudon.
Palautus laiturille suoraan mulle :)
 Kolme Koota tarkkana (tai ainakin tytöt)... ja Konna tolppana jälleen
 Vihdoin oli Karman vuoro päästä vesilinjalle ja tyyli oli entisensä
Eikä vauhti hiipunut palautuksissakaan :)


2 kommenttia:

  1. Aika tiukka tuomarilinja ollu kokeessa. Onnittelut hienosta tuloksesta ja luokkavoitosta!

    P.S. Voisin ottaa Kuiskun tänne hakutreenailee koska vaan ;)

    VastaaPoista
  2. Kiitti! Eihän se nyt niin tiukka linja ollu ja olihan se kaikilla sama :) Eiks wt:ssä ole aina arvosteltu aika tiukasti?

    Hitsi kun oot niin kaukana :/ Kuikku sais kyllä hakuilla, muttei raaskita olla siitä erossa, kun se on niin ihana :)

    VastaaPoista