sunnuntai 3. maaliskuuta 2013

Karman ekat vetokisat

Kouvola kelkkakisa 2.3.

Konna oli korkeanpaikanleirillä Joensuussa pari viikkoa. Vanhapoika pääsi Pärnälle useamman kerran ja vauhti oli vähintää entisensä :) Edellisenä iltana ennen kotiinpaluuta Konna satutti varpaansa iltalenkillä. Onneksi vamma ei ollu paha ja seuraavana iltana, kun tuli kotiin, en huomannu mitää ontumista. Hoitelin kylmäämällä varmuudeksi pari päivää ja pidin vähemmällä liikkeellä. 
Lauantaina oli sitte kelkkakisa, jonne Marjaana oli ilmoittautunu Konnan kanssa. Onneksi koiran vaihtaminen ei ollu ongelma ja viivalle lähtikin Karppa. Ennen kisaa Karman perässä oli ollu vaa hiihtäjä, ei koskaa kelkkaa. Testattii siinä parkkiksella miten suhtautuu kelkkaan... no ei ilmekkää värähtäny, joten valmis kisaan :) Karma juoksi hienosti ja sijoittui naisten kilpasarjassa jaetulle toiselle sijalle!!

Imatra 3.3.
Seuraavana päivänä oli ohjelmassa vetohiihtokisat Imatralla. Taas kisavuorossa oli Karma (Konna ei ollu edes ilmoitettu). Hienon ekan hiihtokisan veti Karma, hiihtäjänsä Marjaanan kanssa. Naisten sarjassa on nykyisin niin  kova taso, että parivaljakon ajalla sijoittui kuudenneksi. Kolmas ei ollu kaukana, vain 15 s oli ero kolmoseen...tavoitettavissa. Voittaja ja kakkonen oli selvästi edellä, vähän vajaa minuutti nopeampina.

Tyylinäyte ladun varreltaKuvat IPKY:n sivuilta:  http://margareetan.kuvat.fi/

Seuraava koitos SM-kisat Joensuussa 16.-17.3.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti