keskiviikko 20. maaliskuuta 2013

Viikko Pohjois-Karjalassa

Maanantaina 11.3. pakkasin aamusta auton täyteen tavaraa. Sitten vielä koiralauma kyytiin ja matka kohti Joensuuta alkoi. Jutalla oli tiedossa työn täyteinen viikko ja lupasin hoidella koirat viikolla.
Jutan vahdit ei ollu moksiskaa, kun menin avaimilla oman lauman kanssa sisälle... taisivat jostain tunnistaa tulijat :)
Auton tyhjennyksen jälkeen nappasin koko lauman matkaan ja mentiin jäälle. Kuiskua pikkasen ärsytti, kun ei saannu juosta vapaana. Kuisku steriloitii edellisenä maanantaina, joten oli vielä rajoitetulla liikunnalla.
Ilma oli komea ja aika moni muukin oli sen huomannu... jäällä oli aikamoinen vilinä.
Huomasin heti ensimmäisenä päivänä, ettei minusta ole kerrostalon asukkaaksi. Jotenkin työlästä kulkea viiden koiran kanssa viidennestä kerroksesta pihalle ja takaisin sisälle. Tietty hissi helpotti kulkemista, mutta yksikin alustoja arkaileva koira riittää sekoittamaan koko pakan :/
Illalla oli vetotreenit Pärnällä. Tarkoitus oli käydä hiihtämässä tulevan viikonlopun kisarata koirien kanssa. Reitti oli kuitenkin niin pehmeä, ettei sinne ollu mitää asiaa. Siispä koirat kiersi 4km:n lenkin. Konna oli menossa kisoihin uuden hiihtäjän kanssa ja oli ihan kiva, että pääsivät vielä kertaalleen treenaamaan yhdessä. Hiihtäjänä oli Reijo Härkönen Joensuusta. Karma oli ilmoitettu kisoihin Marjaanan kanssa, mutta nyt Karman kanssa lenkin heitti Mari. Mukavasti kulki molemmat. Tempokin oli ladulla lainakuskin kanssa, kun Tuukka oli Kouvolassa.

Tiistaina päästiin moikkaamaan Tahvoa, jonka kanssa oltiin Jaamalla lenkillä


Sylviä kävin moikkaamassa tiistaina kotonaan Ylämyllyllä.

Viikko meni koirien kanssa ulkoillessa ja Joensuuhun tutustuessa. Aiemmin mulla on ollu aina autossa navigaattori-Jutta vieressä, mutta nyt harjoittelin ihan ominee kulkemaa paikasta toisee ja etsimään kaupungilta liikkeitä, joissa oli tarvis käydä. Onnistuin yllättävän hyvin!Lopulta koitti lauantai ja SM-kisat. Etukäteen oltiin katseltu lähtölistoja, että jos Konnalla menee juoksu ihan nappiin, niin on pienet mahdollisuudet pronssiin.Toisin kävi...

Karma juoksi omassa sarjassaan tosi hyvin, vain 12 sekuntia hitaammin kuin Konna. Naisten sarja on vaan niin mahdottoman kova, että sillä ajalla ylsi kahdeksanneksi. Hyvin kuitenkin aloittelijalle!!
Tempolla kulki juoksu ihan mukavasti, mutta Tuukka oli niin pahasti flunssainen, ettei hiihto sujunut ihan normaalitahtiin.Konnalla meni reissu niin hyvin, että voitti SM-kultaa!!!
Voittajat kumartavat nöyrinä ;)
Lisäksi Reijo voitti piirinmestaruuden.

Myös Tempo voitti sarjassaan piirinmestaruuden. Palkinnon haki Vire, kun Tempo oli autossa :)

Valjakkohiihto SM-kultaa M45B
Lintukarin Konna & Reijo Härkönen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti